Foraje puturi apa Foraje puturi apa Foraje puturi apa

Foraje de cercetare geologica

Home »    Servicii oferite »

Servicii oferite


In urma unei cercetari geologice iti vom oferi o documentatie pentru instituirea perimetrelor de exploatare, prospectiune si explorare, rapoarte si evaluari a resurselor minerale dar si a rezervelor de substante minerale utile.

Un foraj geologic are scopul de a descoperi si cuantifica rezervele de substanta minerala. Dispundem de ingineri geologi profesionisti in domeniu, instalatie de foraj de ultima generatie si sondori cu o vasta experienta. Satisfacem nevoile tuturor clientilor.

Ai nevoie de un foraj pentru cercetare geologica? Ai nimerit la locul potrivit. Suntem o firma cu experienta profesionala si dispundem de instalatie de ultima generatie pentru foraje.

Costuri reduse si eficienta muncii noastre ne ajuta sa multumim toti clientii nostri! Noi te vom ajuta sa cuantifici si sa descoperi rezervele de substante minerale intr-un mod rapid! Contacteaza-ne acum pentru a-ti oferi mai multe detalii.

Inapoi

Ultimele Noutati

Pompe Pedrollo - Mga Tools
MGA TOOLS Srl ?i-a Ónceput activitatea Ón anul 2015, pornind de la ideea de a oferi clien?ilor o gam? variat? de scule, unelte si utilaje toate Ón ace...
Foraje puturi: Importanta chimiei apei
Foraje puturi: Importanta chimiei apei Pentru realizarea unui foraj de alimentare cu apa, sunt de o mare importanta proprietatile fizice si chi...
© Copyright 2024 Profor Hidrostil Srl

Galerie foto


1
1
2
Hidrostil

Abonare Newsletter

Introduceti adresa de email in casuta de mai jos: