Foraje puturi apa Foraje puturi apa Foraje puturi apa

Investigatii video foraje

Home »    Servicii oferite »

Servicii oferite


Starea forajelor, calitatea acestora, starea coloanei de foraj si a filtrelor, inclusiv adancimea lor se pot afla printr-o investigatie video. Acest lucru se poate face chiar in timp real cu diferite camere video speciale.

Atat pentru un foraj vechi cat si unul nou, este important sa afli starea aceastuia si alte aspecte pentru a putea preveni din timp o defectiune. Firma noastra iti ofera garantat un personal calificat care sa se ocupe de investigatia video a forajelor tale.

Pentru ca un foraj atat nou cat si vechi sa aiba o durata cat mai lunga de viata este recomandat sa ii faci o investigatie video in urma careia descoperi toate aspectele acestuia. Te va ajuta pe viitor pentru a putea sa intretii forajele eficient pentru o mai buna functionare dar si pentru a preveni anumite defectiuni.

Firma noastra iti sare in ajutor cand vine vorba de foraje! Dispunem de echipamente speciale si profesionale iar personalul nostru calificat se va asigura ca vei afla toate detaliile necesare acestor aspect si vei fi satisfacut.

Inapoi

Ultimele Noutati

Pompe Pedrollo - Mga Tools
MGA TOOLS Srl ?i-a Ónceput activitatea Ón anul 2015, pornind de la ideea de a oferi clien?ilor o gam? variat? de scule, unelte si utilaje toate Ón ace...
Foraje puturi: Importanta chimiei apei
Foraje puturi: Importanta chimiei apei Pentru realizarea unui foraj de alimentare cu apa, sunt de o mare importanta proprietatile fizice si chi...
© Copyright 2023 Profor Hidrostil Srl

Galerie foto


1
1
2
Hidrostil

Abonare Newsletter

Introduceti adresa de email in casuta de mai jos: