Foraje puturi apa Foraje puturi apa Foraje puturi apa

Cat costa realizarea unui put?

Home »    Informatii utile »

Informatii utile


In momentul in care te-ai gandit ca ai nevoie de un foraj de alimentare cu apa, primul lucru care ti-a sarit in minte a fost probabil cat costa realizarea unui put!

Desi noi credem ca intrebarea corecta ar fi cat sunt dispus sa investesc pentru realizarea unui put?

Aceasta executie cere calitate si eficienta, factori importanti care vor fi neglijati punand banii pe primul loc. Sunt firme care lucreaza mai scump sau care lucreaza mai ieftin! Sunt persoane care doresc calitate la preturi mici. Noi intelegem nevoile fiecarui client si incercam sa realizam foraje de calitate la preturi cat mai favorabile.

Totusi noi te vom ajuta sa iti faci o idee despre factorii care trebuie luati in calcul pentru a estima un pret final.

Costul operatiilor de punere in productie, fisa forajului si dosarul, durata de timp, materialele folosite, recomandarile de exploatare si de alegere sau montarea pompelor, dificultatile de acces, probleme de gabarit, pozitia forajului si adancimea acviferelor, litologia solului, marimea instalatiei de foraj si debitul necesar, sunt factori necesari care influenteaza un pret pentru realizarea unui foraj de alimentare cu apa.

Pentru foraje realizate profesional este nevoie de utilaje performante pentru sapat cu noroi la un diametru mare sau foraj cu aer in soluri foarte dure. Filtrele facute in fabrica si tubarea se face din plastic PVC special pentru foraje. Adancimea pana la 200 m, piesa pentru fund, centori, geofizica, spatiu mare pentru margaritarul cuartos special, dosarul de executie, analize, izolarea stratului de la suprafata si o durata de viata foarte mare. Sa nu uitam ca forajului ii se acorda posibilitatea de intretinere la un interval foarte mare de timp, aproximativ doua decenii.

Forajele realizate pentru uz casnic necesita acoperirea costurilor pentru deplasare, diametrele mici, adancimea forajului si instalatia acestuia care este actionata electric folosind curentul beneficiarului.

Beneficiarul trebuie sa inteleaga ca fiecare foraj este diferit si necesita ca executia sa fie influentata de anumite conditii spre exemplu zona geografica si solul unde trebuie facut.

De aceea recomandam sa mizezi pe calitate si eficienta chiar daca sunt putin mai mari costurile, insa ai garantia ca esti multumit!

Inapoi

Ultimele Noutati

Pompe Pedrollo - Mga Tools
MGA TOOLS Srl ?i-a Ónceput activitatea Ón anul 2015, pornind de la ideea de a oferi clien?ilor o gam? variat? de scule, unelte si utilaje toate Ón ace...
Foraje puturi: Importanta chimiei apei
Foraje puturi: Importanta chimiei apei Pentru realizarea unui foraj de alimentare cu apa, sunt de o mare importanta proprietatile fizice si chi...
© Copyright 2024 Profor Hidrostil Srl

Galerie foto


1
1
2
Hidrostil

Abonare Newsletter

Introduceti adresa de email in casuta de mai jos: