Foraje puturi apa Foraje puturi apa Foraje puturi apa

Ce foraj mi se potriveste?

Home »    Informatii utile »

Informatii utile


Forajele de alimentare cu apa pot fi de mai multe tipuri, profesionale sau pentru uz casnic, cu adancimi mari, mici sau medii si asa mai departe.

Ele se diferentiaza prin anumiti parametrii precum debitul pe care doresti sa-l obtii, durata de viata a forajului, tehnologia folosita la forare, calitatea materialelor utilizate si diametrul de forare sau tubare.

Firma care se ocupa de executarea forajului tau trebuie sa stie toti acesti parametrii, in cazul in care esti indecis, echipa noastra iti poate oferi consultanta.

Forajul care ti se potriveste trebuie sa indeplineasca anumite criterii precum cantitatea de apa care ai nevoie dar si calitatea sa! Ea trebuie sa fie pura.

Putul trebuie sa aiba o durata cat mai lunga de viata. Costurile executarii trebuie sa fie favorabile.

Materialul PVC folosit pentru tubulatura, latimea si tipul acesteia, masurarea hidrogeologica, tipul de pietris, filtrele si izolarea putului sunt aspecte importante din calitatea materialelor ce vor fi folosite.

Cat despre tehnologia utilizata pentru realizare putului, ea trebuie sa fie cat mai performanta pentru executarea forajului de calitate intr-un mod foarte eficient dar si rapid. Cu cat lucrarile sunt finalizate mai repede cu atat costurile pot fi mai mici.

Intretinerea putului este esentiala, insa nu trebuie ca interventiile de desnisipare sa fie facute prea des. Asta rezulta ca forajul nu e realizat intocmai corect. Putul trebuie sa fie functional aproximativ 30 de ani fara sa creeze probleme. Asadar, intretinerea forajului determina durata de viata al acestuia insa depinde foarte mult si de regimul de exploatare si al calitatii executiei.

Debitul este un parametru important, pentru ca apa nu se gaseste in pamant la orice adancime sau orice zona. Apa se gaseste in acvifere, iar adancimea cu cat e mai mare cu atat are o calitate mai buna si resurse mai bogate.

Inapoi

Ultimele Noutati

Pompe Pedrollo - Mga Tools
MGA TOOLS Srl ?i-a Ónceput activitatea Ón anul 2015, pornind de la ideea de a oferi clien?ilor o gam? variat? de scule, unelte si utilaje toate Ón ace...
Foraje puturi: Importanta chimiei apei
Foraje puturi: Importanta chimiei apei Pentru realizarea unui foraj de alimentare cu apa, sunt de o mare importanta proprietatile fizice si chi...
© Copyright 2023 Profor Hidrostil Srl

Galerie foto


1
1
2
Hidrostil

Abonare Newsletter

Introduceti adresa de email in casuta de mai jos: